Pages

24 Ağustos 2012 Cuma

BotanikShop.com Hediyelerim

Uzun süreden beri yazmak istediğim bir yazı var. Sevgili blog arkadaşlarımın düzenlediği bir çok kampanyaya katılıyorum. Bir blog arkadaşım botanikshop.com işbirliği ile düzenlediği hediye çekilişine ben de katılmıştım. Hangi blogtu unuttum :( Çok özür dilerim ve aynı zamanda Teşekkür ederim.

Bu aynı zamanda bir teşekkür yazısı olmakla beraber ürünler hakkında bilgi vermek amacıyla yazıyorum. :) Deneyimlerimi paylaşarak umarım yardımcı olabilirim.

Ozonlu Zeytinyağını her akşam yatmadan önce Annemin beline masaj yaparak uyguladım. Belinde fıtık, disk kayması olduğu için sürdük. Tabi kesin işe yarar demiyorum, çünkü herkese etkisi nasıl bilemem. Annem bel fıtığından dolayı çok ağrı çekiyordu. Bu ağrılar bacaklarına vuruyordu.

Tabi doktor tedavisini bırakmadan bu uygulamayı yaptık. Göz kararı ozonlanmış zeytinyağını bel bölgesini döktükten sonra, baş parmaklarımız ile masaj yaptık. Tabi bunun yanında doktor tedavisi, bel fıtığı olanların dikkat etmesi gereken hareketleri de ihmal etmedik ve annem gerçekten çok kısa mesafeleri bile dinlenmeden  yürüyebildi. Yosun yağı ve Gümüş iyonlu suyu da kullanınca anlatırım.



www.botanikshop.com adresinden bir sürü ürünü inceleyebilirsiniz. Bana gelen ürünler şunlar;



Yosun Yağı 50 cc
İçerisinde bulunan çeşitli mineraller sayesinde cildi temizler ve yumuşak bir hal almasına katkı sağlar.
A ve E vitamini barındırır. Silenyum gibi çeşitli minerallere ev sahipliği yapar. buna bağlı olarak cildin güçlenmesinde önemli bir rol oynar.
İçerisinde bulunan yüksel mineral seviyesi nedeniyle oldukça hızlı bir şekilde cildi temizler ve sağlıklı bir görünüm elde etmesini sağlar.
Kan dolaşımı ve metabolik çalışmayı hızlandırarak zayıflamanın yolunu açar.
Toksik ve atık maddelerinde deriden hızla dışarı atılmasına katkı sağlar.
Az miktarda bile uygulansa kısa süre içerisinde ciltte yumuşatıcı etkisini gösterir.
Saç ürünü olarak kullanılması durumunda saç köklerini güçlendirme ve saç dökülmelerini azaltmaktadır.
İçerisinde bulunan Magnezyum ve Kalsiyum gibi mineraller sayesinde enzim çalışmalarını tetikler ve vücudun dengesini sağlar.
Kan dolaşımı hızlandırmak ve cilt üzerinden atılan toksin ve diğer atıkların çıkışını kolaylaştırmak adına büyük bir rol oynar.

Leaf Action Ozon Yağı - 60ml

Ozonlu yağ serimizin; asitlik seviyesi 0.5 seviyesinde özel üretilmiş organik saf zeytinyağının; 8 oz yağa 60gr/ 78 saat ozon gazı yüklenerek , 180 dk süre ile soğuk şok işleminden geçtikten sonra elde edilen özel formudur.
Kullanımı
Kullanım miktarı olarak; Yüzünüzün tamamı için yarım çay kaşığı yeterlidir. Kullanacağınız bölgenin temiz olması ve sadece ıslanacak kadar sürülmesi yeterlidir.Yağı vücudumuzda kullandığımız durumlarda; mümkünse gece yatmadan evvel kullanımı uygundur. Böylece sabaha kadar ozon vücut tarafından emilimine edilecek ve yağ sürülen bölgenin uzunca müddet su ile temasından kaçınılmış olacaktır. Böylece yağın daha etkili bir kullanımı sağlanır. Yoğun sivilceli ve çok yağlı ciltlerde kullanılması önerilmez. 
Cilt bakımında hücrelerin yenilenme sürecini desteklemesi için gece yatmadan önce birkaç damla ozonlu yağ cilde tatbik edilmeli ve sabaha kadar beklemelidir. Uygulandığı bölgede kan akışını sağladığı için ağrılarda yorgunlukta uygulanmalıdır.

Leaf Action Gümüş İyonlu Cilt Tzeleyici Su 50 ml

Kullanımı :

Cildinizin tazelenmesi için ihtiyaç duyduğunuz zamanlar günde bir kaç kez sürünüz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder